Jump to content
The library informs: You made it! Varmt välkommen till Lysekils nya e-boksbibliotek!
Cover for Mord på Stenungsbaden Yacht Club
Isbn: 978-91-8646-544-5
Publisher: Anomar Förlag
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2013
Narrator: Reine Brynolfsson
Length: 7 hours 21 minutes

Audiobook

Mord på Stenungsbaden Yacht Club

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Vanessa äger inte sin kropp. Inte ens sin själ. Är vackre Antonio någon hon kan lita på? Kommer han bli hennes räddning? Hon som aldrig kunnat lita på någon. Som alltid blivit sviken. Skulle Antonio bli hennes befriare?
–Nu är det snart dags för vår lilla resa. Quiet är här för att berätta om den, sa Antonio muntert, men blicken han gav henne var fylld av fruktan.
När Quiet dök upp i dörröppningen förstod hon varför. Hon slutade andas och hade önskat att hon vågat slita blicken från hans ansikte. Hans yttre var en obehaglig upplevelse. Ansiktet var köttigt, vårtor i olika storlekar täckte delar av en mungipa och drog sig likt ett band ner mot halsen. En del av dem var röda och såg ut som färska sår.
–Hur har vår lilla gäst det då, frågade Quiet, gick runt och inspekterade Vanessa.
Hon rörde sig inte och lyssnade på sitt hjärtas bultande slag.

Varje timma forslas sexslavar till okända destinationer runt om i vår värld och de är fler än det en gång fanns slavar i världen. Än en gång har Ramona Fransson skrivit en verklighetsbaserad thriller, som fyller oss med vrede och fasa. Vrede över att det än i dag utnyttjas och slängs människor på sophögen, och fasa över att unga kvinnor och barn skändas, våldtas och mördas enbart för andras vinnings skull.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone