Jump to content
The library informs: You made it! Varmt välkommen till Lysekils nya e-boksbibliotek!
Cover for Nätverket : Södertäljemaffians uppgång och fall
Isbn: 978-91-1308-236-3
Publisher: Norstedts
Category:
Society & Culture
Accessible since: October 2017

E-book

Nätverket : Södertäljemaffians uppgång och fall

En julinatt 2010 mördas två män brutalt på den ökända spelklubben Oasen i Södertälje. Morden visar sig snart vara den blodiga kulmen på en maktkamp i Södertäljes undre värld och inom det mytomspunna Nätverket. Genom ett omfattande underrättelsearbete som inbegriper hundratusentals timmars telefonavlyssning, spaningsuppdrag och förhör ger sig polisen i kast med att ringa in de misstänkta.

Nätverket - Södertäljemaffians uppgång och fall är en berättelse om några barndomskamrater som lotsas in i den organiserade brottsligheten och som med tiden intar ledande positioner. Dolda allianser, tysthetskultur, familjeband och snabba pengar till sist är det omöjligt för de inblandade att veta vem de kan lita på.

Den prisbelönade reportern Baris Kayhan har skrivit en svensk motsvarighet till Gomorra eller The Wire. Genom intervjuer med nyckelpersoner inom Nätverket, polisen och rättsväsendet har Baris Kayhan uppnått ett omskakande stycke samtidshistoria lika mycket som en bladvändande thriller.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone