Jump to content
The library informs: You made it! Varmt välkommen till Lysekils nya e-boksbibliotek!
Cover for Alla känner apan
Isbn: 978-91-7799-170-0
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
Novels
Accessible since: March 2020
Narrator: Sofia Berntsson
Length: 7 hours 32 minutes

Audiobook

Alla känner apan

Häng med på en livsbejakande resa till Thailand!

Leonard vaknar utomhus en snömättad februarimorgon i centrala Stockholm med smak av bensin i munnen och vaga minnen av kvällen innan. Han vet inte var han är någonstans och han känner inte ens igen kläderna han har på sig. Och vems är Buddhan, korset och nyckeln som Leonard hittar i fickan på den vadderade orangea västen?

För att hitta svaren ger sig Leonard ut på en fartfylld och vinglig resa som tar oss från ett snöigt Stockholm till ett hett Thailand. Längs vägen återfinns många insikter om människans svagheter och styrkor, men också om de stora frågorna som ensamhet, andlighet, barnlöshet och om sökandet efter lycka och kärlek.

Alla känner apan är en varm och hoppingivande berättelse om en medelålders man som kommit vilse i livet.

Varg Gyllander slog igenom internationellt med sina polisromaner om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin. Filmrättigheterna till hans andra thrillerserie, STHLM, har sålts och är under utveckling för en teveserie. Till vardags arbetar Varg som presschef för Stockholmspolisen. Alla känner apan är hans första feelgoodroman och den första som kommer ut på LB förlag.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone