Jump to content
The library informs: You made it! Varmt välkommen till Lysekils nya e-boksbibliotek!
Cover for Sommarvindar
Isbn: 978-91-7885-342-7
Publisher: Visto förlag
Category:
Novels
Accessible since: November 2020

E-book

Sommarvindar

Sommaren närmar sig, och innan dess är det dags för de fem väninnorna i den lilla aktieklubben att åka på vårresa ihop. När Eva inte dyker upp där de bestämt att plocka upp henne inför resan och de inte får tag på henne varken på frisersalongen där hon arbetar eller hemma hos sig, blir de oroliga och ställer in resan. Istället börjar de planera, en och en, inför den stundande sommaren:

Anita är nyskild och för första gången på 29 år planerar hon för en sommar utan Göran. Marie och hennes Erik längtar efter att åka ut med sin båt. Monica som är änka sedan tre år har inte lust till någonting längre, och Pia som är sjuksköterska undrar om hon kommer att få någon semester över huvud taget.

Men trots planeringen blir det inte som de tänkt sig

Handlingen utspelar sig främst i Göteborg, men även i Bohuslän och nere i Costa del Sol, platser som ligger Ulla Högström varmt om hjärtat.

Detta är Högströms tredje bok. Den är fristående, men poliserna Karin och Lisa från hennes tidigare verk dyker upp även i denna härliga feel good -roman.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone