Jump to content
The library informs: You made it! Varmt välkommen till Lysekils nya e-boksbibliotek!
Cover for Smärta - Ont - Värk. Lindra din smärta med guidad självhypnos.
Isbn: 978-91-9861-412-1
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: September 2021
Narrator: Rolf Jansson
Length: 27 minutes

Audiobook

Smärta - Ont - Värk. Lindra din smärta med guidad självhypnos.

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Smärta - Ont - Värk. Lindra din smärta med guidad självhypnos. 

Denna kraftfulla hypnosinspelning har utformats för att hjälpa dig att kontrollera smärta på ett naturligt sätt. Smärtsignaler är nervimpulser som rör sig genom centrala nervsystemet och fram till hjärnan. När en smärtrespons registrerats i hjärnan känns en känsla av obehag. Graden av obehag beror på styrkan hos smärtsignalen.

Vissa människor klarar smärta bättre än andra beroende på deras subjektiva smärttröskel. Men vi har alla en medfödd förmåga att kontrollera smärta genom sinnets kraft.

Syftet med denna inspelning är att minimera kroppens smärtsignaler till hanterbara nivåer, men inte att ta bort dem helt, eftersom smärta är där för att visa oss att det finns ett problem.

Även om smärta är en viktig signal från kroppen om att något behöver uppmärksamhet, och ingen smärta bör i sig ignoreras, är det bra att komma ihåg att smärtupplevelsen alltid innehåller en psykologisk komponent. Och det betyder att du kan påverka upplevelsen av smärta.

Oavsett om det rör sig om huvudvärk, ont i magen, ryggsmärta, läkning efter en operation eller skada, eller att du känner att du har värk eller ont av annat slag, det kan vara en kronisk sjukdom, whiplash eller funktionshinder, så kommer de tekniker som du kommer att lära dig genom denna inspelning att vara bra för dig.

Den mänskliga hjärnan har en naturlig och kraftig potential för att kontrollera smärtnivåer och läka kroppen. På denna inspelning används olika tekniker för att hjälpa dig att minimera styrkan hos dessa smärtsignaler och ge dig smärtlindring. Att resa djupt in i ditt undermedvetna kommer att ge dig en känsla av lugn och välbehag och kommer att på ett naturligt sätt aktivera din kropps helande resurser.

Hypnoterapi är en mycket kraftfull metod för att kontrollera smärta och läka kroppen. Det rekommenderas att du använder denna inspelning regelbundet. Denna inspelning tar dig ner till en djup nivå där du verkligen kan stärka dig själv och ta tillbaka kontrollen.

Tänk hur det skulle vara att:

-         Känna mindre smärta och få mer rörlighet!

-         Få kontroll över hur du känner!

-         Uppleva förnyad styrka och frihet!

Denna smärtlindrande hypnoterapi innehåller klassiska hypnotiska förslag, kreativ visualisering, metafor och ett noga utvalt urval av avancerade hypnoterapitekniker, alla utformade för att hjälpa dig att minska obehag och utföra ditt 'förändringsarbete' på ett säkert och bekvämt sätt. Allt sker med avsikt att hjälpa dig att förbättra din kropps naturliga förmåga att hantera, läka och reglera smärta, så att du återigen kan känna mer välbehag och lätthet.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone