Jump to content
The library informs: You made it! Varmt välkommen till Lysekils nya e-boksbibliotek!
Cover for Ropa varg
Isbn: 978-91-8946-828-3
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: September 2021
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 11 hours 60 minutes

Audiobook

Ropa varg

Det har gått tretton år sedan Vincent vaknade ur sin koma och fick höra att hans tvillingsyster hade dött. Nu är han tillbaka i hemstaden och har sikte på hämnd. Under nio år på mentalsjukhus har han utvecklat ett alter-ego, Edmund, och tillsammans med sitt stora arv har han nu goda förutsättningar för att få upprättelse. Men saker och ting kompliceras när en person från hans förflutna hotar att avslöja hans identitet.

Alexander vaknar en natt upp till en minnesförlust, endast några grumliga minnen från fjolårets misshandel finns kvar. Snart verkar våldsamma människor vara ute efter honom och han stressar med att pussla ihop mysteriet med misshandeln, minnesförlusten och hans obehagligt verkliga mardrömmar.

Berättelsen följer Vincent och Alexander under de mest intensiva dagarna i deras liv. Rösten i Vincents huvud säger emot hans genomtänkta plan och Alexander hamnar mitt i svallvågorna av Vincents inre konflikter. Ett spindelnät av våld, hämnd och hemligheter förvandlar den tidigare lugna tillvaron till en blodig kamp för överlevnad. En kamp som pressar dem till att göra saker de aldrig trodde sig kapabla till.

"Ropa varg" är en rask spänningsroman med moraliskt komplexa dilemman, mystik och ett bra mått med humor. Det är en berättelse om kärlek och hat, handling och verkan. En mörk historia i landsbygds- och småstadsmiljö.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone