Jump to content
The library informs: You made it! Varmt välkommen till Lysekils nya e-boksbibliotek!
Cover for Syftesdriven
Isbn: 978-91-8946-833-7
Publisher: Bookea
Category:
Psychology
Accessible since: October 2021
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 5 hours 20 minutes

Audiobook

Syftesdriven

Känner du att du vill göra något mer med ditt liv, men du vet inte vad? Har du en känsla av att stå och trampa? Fantiserar du ofta om ifall livet vore annorlunda? Känner du att du har mer att ge utan att få utlopp för det?

Denna självhjälpsbok motiverar och inspirerar sina lyssnare till att finna sitt syfte. Med lättbegripliga verktyg som lyssnaren kan utgå från ger boken en stabil grund att stå på för självförverkligande. Den beskriver författarens erfarenheter och tankar samtidigt som den förlitar sig på läsarens förmåga att praktisera.

"Syftesdriven" är en bok om att hitta sitt driv och en riktning att arbeta mot. Den blandar teorier från modern psykologi och mindfulness till affärslitteratur och antik kinesisk filosofi för att samla handfasta verktyg och givande tankemönster. Det handlar om att våga ställa frågan "Vem är jag?" och vara öppen för svaret.

Författaren Love Nicklasson är en Category Manager inom dagligvarubranschen som gått ett tvåårigt coachprogram och i dag leder gruppsamtal i syfte att hjälpa andra. Boken har vuxit fram genom författarens önskan om att finna balans och mening med sitt liv.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone