Jump to content
The library informs: You made it! Varmt välkommen till Lysekils nya e-boksbibliotek!
Cover for Bara en tanke : din guide till villkorslöst välmående
Isbn: 978-91-9870-389-4
Publisher: Tomas & Dennis Publishing
Category:
Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: March 2022
Narrator: Dennis Westerberg
Length: 2 hours 39 minutes

Audiobook

Bara en tanke : din guide till villkorslöst välmående

Upplever du ständig stress och riskerar att bli utbränd? Är du ovanligt svartsjuk eller vantrivs du på jobbet? Har du svårt att sova och vill undvika tabletterna? Då ä den här boken något för dig.

Lider du av oro, ångest eller depression? Reagerar du ofta med ilska eller lägger du all skuld på dig själv? Plågas du av tvångs- eller självmordstankar? Har du ätstörningar eller vill du ta dig ur ett missbruk?

”Bara en tanke” ger dig allt du behöver för att uppleva psykiskt välmående. Oberoende av yttre omständigheter.

Hur kan det vara möjligt?

Jo, det bästa sättet att finna lycka, harmoni och välbefinnande är att skaffa sig en genuin förståelse kring hur vi människor fungerar rent mentalt, psykologiskt.

När vi väl fått denna förståelse, denna insikt, behövs inga nya tekniker eller metoder som erbjuds för att bli lycklig, eller redskap som sägs hjälpa oss att hantera stress, öka på självkänslan eller bygga upp ett bättre självförtroende.

Insikten i sig, ger oss allt vi behöver för att må bra. I alla sammanhang. Alltid. Den här boken är en guidning till en sådan insikt, till sådan förståelse.

Läsaren får ta del av en väldigt annorlunda beskrivning av hur vårt psyke fungerar. En beskrivning som förmodligen helt skiljer sig från det som de allra flesta av oss trott har varit sant.

Tills nu.

OM DENNIS WESTERBERG
Dennis Westerberg är föreläsare, författare och mental coach. Hans främsta kompetenser omfattar sådant som rör mental hälsa, personlig utveckling, arbetsglädje, kreativitet, kommunikation och ledarskap. Han har genom åren hjälpt hundratals människor att bryta negativa tankemönster, för att i stället kunna uppleva lycka, harmoni och välbefinnande.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone